DR. Phil

Guuuud nu måste jag få skriva av mig.
Jag blir tokig.
Sitter och tittar på DR. Phil som idag tar han om 2 förelrar som har ett barn. De pratar om att de vill ge upp sitt barn för de tycker de har förlorat deras liv och för att barnet är för jobbigt och för mycket att göra och ta hand om. De orkar helt enkelt inte och är därför hos DR. Phil för att prata om de.
För de först... ORKAR INTE ??!?!?!?!??!?! Vafan är de för j*vla ursäkt. Orkar inte !!!!!!!!!!!!!!!!!! HERREGUD de är deras barn, du är dom som har valt att bli föreldrar. Detta stackars barn har inte ens valt att komma till världen. HUR HUR HUR I HELA VÄRLDEN kan man ens gå ut offentligt med något såndan. Jag blir verkligen upprörd. Jag vet precis hur jobbigt de kan va, de skriker så de skär in i öronen, de kan tjata dig på närverna, du springer runt 24/7, får aldrig en sekund ledigt för dig själv. Idag hade jag en helvetes dag. Barnen sov sjukt dåligt inatt, åt inte alls bra... allting va bara Kaos... visst i dessa tillfällen vill man bara där ifrån, bara lägga sig i sängen med öronproppar. MEN de går INNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNTE. När man skaffar barn är det inte längre fokus på sig själv utan på sitt barn. Ett barn tar energi, ork men detta måste man lixom veta INNAN man skaffar barn INTE EFTER. Jag vet tex många unga mammor som säger att : OJJJ de va så jobbigt att ha barn, visste inte att de skrek 24/7, att de skulle kosta så mkt att ha barn men de är lixom bara att köpa läget. Jag är absolut inte emot unga mammor för många av mina kompisar har redan nu barn men jag säger bara att det är mycket jobb. Visst man får klaga de gör jag med men att ge upp sitt barn..... DÄR har det lixom gått för långt. Att vara så ego att lämna sitt barn pga sått sådant måste jag säga är helt sjukt !! Någon som håller med ???


Jag är inte ens en mamma jag är bara en au pair men inte ens JAG skulle lämna mina barn jag tar hand om för detta. ALDRIG I HELA LIVET. Hur kan man ens vara seriös när man säger något sådan ?!?!?
Igår när jag och J va i en Park såg jag en mörk kvinna som satt med 6 barn vid ett bord och skulle plocka fram deras lunchboxar. Jag satt där ett bort bort och va irriterad på att J inte ville äta, sen kollae jag på denna kvinna som va så glad och positiv. Hon hade gjort alla barnen varsin dubbelmacka en juciebox, kakor och en fruksallad var. Jag beundrade denna kvinna och log mot henne, jag fick världens största leende tillbaka och jag sa till henne. Omg how do you make it, you`r a super mom. . -Thank you, I know I`m just so lucky I have 6 wonderful kids sa denna kvinna med ett stort leende.

Där sitter de två 30 åriga föreldrarna och säger att de vill / kommer lämna sina barn !!!!!!!!!!
Jag kan bara säga en sak. DU/ni där ute som har barn NI ska vara så glada att ni ens har barn. Det finns så många föreldrar som vill inget med än att ha en littet barn att ta hand om i sitt liv, som gör ALLT i sin makt för att få barn.
Ett barn är ett barn, vi har alla vart barn. En del är jobbigare och kräver mer tid som barn och en del inte men vi har alla vart där. Så mycket kärlek ett barn ger går inte att förklara. De är de mest ärliga och kärleksfulla.
Ibland säger mina barn : Nu tkr jag inte om dig, nu är du dum för jag inte fick blablabla.... eller: jag hatar din, du är såååååååååååå dum...... Men oftast får jag höra: Johanna.... Jag älskar dig, du är den bästa på hela jorden.
Johanna jag tkr så mycket om dig.... osv osv.
När jag får barn ska jag ge dem så mycket kärlek så de får föööör mycket av de. Jag kommer älska dom och göra allt i min makt för dom. Jag kommer skydda dom och ta hand om dom så länge jag finns på jorden.
Jag kan verkligen förstå hur jobbigt vissa tycker de är med att ha barn. Tro mig jag vet. Men jag skulle aldrig aldrig i hela livet ge upp mina barn för någonting i hela världen. Å säg nu inte... aa fast du har ju inte barn så du ska inte säga nått..... JAG SÄGER DET EN GÅNG TILL.
JAG SKULLE ALDRIG I HELA LIVET GE UPP MINA BARN. ALDRIG. Punkt slut.
Jag är verkligen i chock. Jag säger bara att det borde vara körkort på att skaffa barn.

Våra föreldrar skulle ALDRIG ge upp oss. Tro mig jag va jobbig som liten men de skulle ALDRIG NÅGONSIN ge upp oss.
Och vi skulle aldrig ge upp er som föreldrar för ni är det bästa vi har <3

Kazoo in the house.

HAHAH kolla in Kanal5 nya serie Partaj http://www.kanal5play.se/klipp/play/partja-kazoo-blogginlagg2. Herregud jag dör. Detta är dagens bloggare.
Puss

30 dagar kvar plus en Utmaning

Fick just en UNDERBAR utmaning av min fina vän Johanna P... Hon tyckte nog att min blogg skulle behöva muntras upp lite vilket jag i och för sig håller HELT med om haha.
Så njut här kommer ett inlägg.

Vilka bloggar följer du:
Jag följer: Johanna P, Eira Katrin zytomierska, Blondinbella, CharlotteÄngeln Vicktor, Maggan, Pernilla W, Editjohanna, Big brother Sara Jönsson , Linda Thelenius Jaaa de va nog alla men sen blir det alltid fler men detta är min vardagliga genomgång av bloggar :)

Favoritfärg:
Hmm detta va en svår fråga... Det beror på för dag till dag haha. I kläd färger har jag mest Svart, Gråt, Vitt ( tråk färgerna) PJ kläder ja då blir de mer färger, rosa, grönt, lila, blått m.m.

Favoritfilm:
Där får jag nog skriva som min kära vän Johanna P. Klassikerna :The notebook, Titanic, Thelma och Louise. Nya filmer: Sex and the city ( movie), Pirates of the Caribbean, Friends with benefits, Crazy Stupid love,The hang over, Knocked up, Across the universe ( SJUKT BRA musical). De gamla Svenska filmerna: Sunnes sommar, Svensson Svensson, Fucking Åmal, Stockholm boogie, Ängla gård, Kopps, Drömkåken, Jalla Jalla, Så som i himlen, Adam och Eva, Greveholm ( älskar den fortf.) Jaa jag har säkert glömt flera.

Vilka länder drömmer du om att besöka?

Jag och min familj har rest väldigt mycket ända sen jag va liten. USA ggr 100 haha, bilat genom Europa varje sommar, bla, Tyskland, Italien, Spanien, Kroatsien, Österike, England ( klassresa), Teneriffa, Frankrike Norge och Danmark. Jag är så tacksam för alla dessa resor för vi har sett otrligt mycket.
Mina dröm ställen jag vill åka till som finns kvar på min livslista är Hawaii, Nya Zeeland och Australien, Kina, Thailand.

Dessa bloggare får utmaningen av mig:

Detta får nog bli Editjohanna och Eira för ni är en såna duktiga bloggare och mina närmaste vänner.
Okay detta va ju en rolig grej, kanske ska börja med dessa utmaningar oftare så ni har nått att läsa haha.
Skulle vara så kul att veta vilka ni är som läser min blogg, kan ni inte bara skriva in erat namn som en kommentar så ser jag vilka ni är som läser :)

Idag har det vart en super fin höst dag. Runt 20 grader och solen har värmt som bara den. Det märks att det börjar bli höst här nu. Luften är inte alls lika fuktig, börjar bli kallare, Regnar oftare, löven är nästan gula/röda, folk börjar gå i Uggs...
Jag älskar hösten den är så mysig. Älskar att vara inne och kolla på en film i min mjukis dress medans de ösregnar ute. Eller bara ta en promenix i det fina vädret med den fräsha luften.
Nu kollar jag på "Ringer" en sjukt bra seri som handlar om en en kvinna ( Sarah Michelle Gellar) "A young woman on the run from the mob poses as her wealthy twin sister to try and evade them, but soon discovers that her sister has a price on her head as well ".


Puss på er där hemma, nu ska jag snart ta och lägga mig och läsa min ny inköpta bok " A -list".

LOVE




Hemsk bild på mig men den bjuder jag på. Imorgon blir de College sen hård träning på gymmet med min fina och PT Pau :)
30 dagar kvar tills jag få se mina kära igen <3

DH <3

Ja ni nu vad de några veckor sen hehe, jag är väl kanske inte den bästa bloggerskan men tro inte att jag glömt er, har bara ganska mycket jobb och annat för mig.
Just nu sitter jag och väntar på att nya avsnitten av Desperate Housewives ska börja, ska bli super spännande.
Annars händer det väl kanske inte så mycket. Tränar mycket, försöker bli fit for fight to 2012 för den 11 Jan (troligtviss) landar jag på svensk mark igen efter 1 år och 2 dagar i USA. Ett år som har betytt så otroligt mycket.
Kan inte förstå hur fort tiden går. De va nyss vår och sommaren skulle precis komma, nu är det höst och snart kommer vintern. Men de mest efterlängtade kommer om 4 veckor 4 VECKOR KAN NI FÖRSTÅ. Efter att inte ha sett min familj på 10 månader. Ganska sjukt. Det är verkligen värt att åka iväg långt och länge för att förstå hur mycket de betyder. Helt galet. Jag tänker varje dag på hur jag ska reagera när jag ser min familj och Anna igen. Kommer skrika och gråta samtidigt ( frågan är om de överlever)
Denna vecka har gått så fort. Det är långa dagar, jag och barnen är inte hemma förens 5 varje dag. Det är Hokey, Violin, Sim lektioner, B-day partys, Musik, Tennis M.m. Galet hur mycket det är.  Men det är bra för barn behöver röra på sig och få ut sin energi.
Jag kan inte sluta kolla på SEX AND THE CITY. Jag bara älskar de, finns inget bättre. Igår satt jag uppe till 2 på natten för att kolla klart på sex and the city the movie. Älskar Manhattan, vill verkligen dit igen. Staden som aldrig sover, HELT SANT. Den staden har så mycket att erbjuda. Önskar att jag kunde åka dit igen innan jag åker hem men så längt räcker inte min ekonomi.
Så för mig blir det tuvär inget Florida el N.Y.C innan jag åker hem, så sorligt men det kommer komma fler ggr jag kan åka dit.
Redan planerat att åka hit nästa sommar igen.
Här kommer lite bilder från i Tisdags på vårat au air möte.
Indians vs Chicago
Okay nu börjar DH, bye bye loooooove from J.M.A

Farmor <3


Du är i himlen nu,

I den blå sköna molniga,

Himlen,

Den som de bara finns en av,

Den vi alla delar på,

Där är du.

 

Du ser oss liksom vi ser dig,

Jag känner din doft fortfarande, som om du ändå är kvar,

Kvar på den jorden som du föddes på,

Där du byggde upp din själ,

Där du byggt upp ditt liv,

Din kärlek,

Ditt hopp,

Dina känslor,

Ditt allt.

Ditt allt är nu i himlen där du är.

Min,

Vår,

Allas,

Längtan kommer alltid att finnas i oss,

I mitt hjärta,

I min bild av dig.

Våra minnen,

Våra stunder vi hade tillsammans,

Ligger mig djupt i hjärtat,

Så djupt som du ligger i mitt hjärta,

Du kommer ALDRIG att försvinna för mig,

ALDRIG.

 

De som hände har hänt,

De som hände oss har hänt,

De som drabbade dig har drabbats mig,

För vi är lixom som en,

En sten,

En blomma,

Ett hjärta,

Ett,

En.

Vi hade så kul ihop,

Allt vi gjorde,

Du fick mig jämt att le,

Skratta,

Må bra,

Känna mig viktig.

Du lärde mig att cykla,

Baka,

Leka,

Vett och etiket,

Busa,

Simma,

Du va den ända som kunde ta mig till tandläkaren utan att jag skrek,

Du gjorde allt för mig,

Allt.

Jag går nu igenom mitt liv,

Jag lever min bok,

Sida för sida,

Vart jag än är i världen så finns du på mina axlar och tar hand om mig,

Vakar över mig,

Ger mig kraft och mod.

 

Du älskade mig,

Du älskar mig,

Jag älskade dig,

Jag älskar dig Farmor.


AV : Ditt barnbarn Johanna


Snart...

Kan verkligen inte förstå att jag om mindre än 2 månader få se min familj plus Anna <3
Helt sinnessjukt.
När jag får se dig har jag vart här i USA i 10 månader vilket betyder att jag då bara har mindre än 2 månader kvar...
Vart tog tiden vägen...

Vardagen rullar på och barnen är nu tillbaka i skolan vilket känns skönt för då får jag lite mer egen tid. College är i fullfart och i december har jag då tagir 6 credits och kan då få min bonus på 200 dollar vilket inte är helt fel innan jag åker hem.
Nu är det hårdträning som gäller, Gymmet 5 dagar i vekcan i 2 timmar, de ni. Mamma skickade ett peppande mejl som fick mig att bli taggad.
Halloween är som ni kanske vet väldigt stort i USA. Folk dekorerar sina hus och omvandlar de till aaa jag vet inte vad men massa pumpor, läskiga saker och spindelnät.
De har redan kommit upp hela Halloween affärer lite där och där.
Jag funaderar på om jag kan få med mig Anna att vara LADY GAGA. haha de vorre väl nått ;)
Kommer aldrig glömma mina Halloween i USA för säkert 9-10 år sen. Den va väldigt speciell för mig för jag firade den med min Idol CELINE DION. Jag och Julia Selinder plus våran familj va och hälsade på min moster i Florida. Hon är kompis med Celine så de va så vi träffade henne. Har ett kort på mig och Celine dion, jag ser livrädd ut men samtidigt så är jag sååååååååååååå glad. Jag lyssnade på hennes skivor om och om igen, kunde ALLA låtar utan till, dansade och låtsas höll mikrofonen framför spegeln varje dag. Än idag är hon min stora idol. Älskar hennes röst, finns ingen bättre. Hon kan göra vilken låt som helt till den bästa. Hennes röst är så unik. Hela hon är Unik.
Hon kommer alltid va min Idol.
Vad ska ni göra på Halloween ?!?!
PUSSS på er där hemma, speciellt min familj och mina älskade vänner <3

RSS 2.0