Anna 20 år <3

Idag, JUST NU fyller världens bästa Anna olsson 20 år. GRATTIS så otroligt mycket. Önskar ingetannat än att jag va där hemma hos dig nu. Ha världens bästa dag <3
party pinglan nr ONE <3
Här rullar iallafall livet på.... snart ett halv år SNART !! Åh det har gått så fort, SNART kommer jag hem igen hehe "snart".
Skypade med mina älskade päron denna helg och de har nu bokat biljetterna till mig i oktober. Jag bokade hotell till oss alla förra veckan så nu är det bara att vänta på att oktober ska kolla haha.
Blond som jag är trodde jag ju självklart att det var farsdag denna söndag för dte är de i USA. Men icke sa nicke det är i Oktober i Sverige haha men har iaf skickat hem lite saker till pappsen. Skickade även med lite nya kläder till Hampus och Jonte. Va på POLO ralph lauren outlet och köpte lite tröjor till pappa och lite kläder till hampus. Det äör så otroligt billigt till skillnad från Serige, asså det är ett skämt. Du kan hitta en Ralph lauren tröja/tshirt för under 20 dollar haha. Jag köpte 4 Ralph tröjor till pappa för nder 20 dollar,  ett par short till hampus och en tröja för under 15 dollar och detta är lixom RALPH LAUREN.
Jag älskar att shoppa till min familj för de uppskattar det så mycket, Speciellt till hampus.Här om dagen när jag skypade med Hampus sa han ; Johanna jag tänker på dig varje sekund. Det känndes i hjärtat kan jag säga. Älskling snart ses vi <3



tårar...
Saknar verkligen alla er så de gör ont. Jag har det bra och allting, alla tar hand om mig och allt är toppen MEN det är nått som saknas hela tiden... går lixom inte att fylla de hålet.
Iaf på fredag är det midsommar hemma i Sveirge, en dag som jag ÄLSKAR.
Förra året va Anthonia med oss på vårat land ställe, guuud så mycigt de va. Glömmer aldrig den midsommaren.
ÄLSKAR DIG SYSTER <3



Mummmms finns det nått godare än svensk jordgubbs tårta ?!?!







PUSS på denna sommar, kommer aldrig glömma den <3




Hur är det med er där hemma ?!?!
Vad ska ni alla göra på Midsommar?
Jag vet att min familj ska ut mer våran nya båt som vi köpte i vintras :)
Åhh önskar att jag kunde följa med, vore så mysigt.
Själv ska vi ut och äta och fira 3 födelsedags barn haha många som fyller nu.
Snart åker jag med min värde familj till Chicago, 3 dagar efter vi kommit hem åker jag och Johanna P till L.A :D
Hittills kan jag checka av dessa stater

  • Dallas
  • Florida
  • N.Y.C
  • Chicago
  • L.A
  • Florida, Miami, Orlando ( igen)
  • Washington
  • N.Y.C ( igen)
Jag vill så klart åka och resa så mycket som jag bara kan och kan ha råd med men dessa ställen som inte är av checkade skulle jag verkligen vilja åka till.
Så himla kul, mina barn har nu startat CAMP vilket betyder att det är typ som när de går i skolan.
(Vilket jag tycker är väligt skönt för då är jag ledig när det är i skolan annars är jag hemma med dom HEEEEEEEEEELA dagen)
J sa idag; johanna I don`t wanne start camp because I want to be home. Don`t you want me to stay home and play with you instead of camp?
HEHEH jaaa vad svarar man på de.... ?!?!
Puss på er där hemma hoppas ni får en underbar midsommar och att ANNA du får en underbar födelsedag <3
ÄLSKAR ER, LIVET UT <3

Life is like a roller coaster...

Yeah that`s right... Life is like a roller coaster... And here is 10 reasons why.
  • Both start with a big drop.
  • Both have ups and downs.
  • It doesn’t really matter if you sit in the front or the back — everyone has a similar experience.
  • Both require participation – watching just isn’t the same.
  • Both can be fun one minute and terrifying the next.
  • Both can make you scream and throw up.
  • Both are more fun when shared with others.
  • Both require that you follow the rules for your safety.
  • Both came in many shapes, designs, and colors.
  • Both go very fast and don’t last long enough.
Jag älskar mitt liv. Jag har allt jag behöver i mitt liv. Min familj och mina vänner. Har insett ännu mer hur mycket alla ni betyder för mig när jag bor här. Obeskrivligt.
Skypade med Mamma, Hampus, Jonte och Anthonia i 2 timmar idag. Bästa 2 timmarna på LÄÄÄÄNGE. Tårar, skratt och MASSA kärlek. Ni gjorde HELT klart min dag.




<3


I fredags va de Birthday party, mycket roligt. Vi satt ute i Mios trädgård och grillade marshmallows och hade super mysigt. I lördags va jag och Danske Anne och shoppade LITE och solade. Jobbade lördag kväll/natt.... Idag va vi hos Sharrifa som bor nära mig och kollade på massa film i hennes bio salong :) Mysig helg helt enkelt.
Ungarna är off from skolan nu vilket betyder SUMMER BREAK, GREAT tycker dom... GREAT tycker kanske inte vi au pairer men nösta vecka börjar mina barn camp ( som tur är) hehe.
Började College i tisdags vilket va super kul :)
Går på en skola som heter Notre Dame college, en mycket fin gamal skola.
Går en kurs som heter " English as a second language".
Kursen är på 3 credits vilket innebär at jag ska ta en till kurs efter sommaren ( måste ha 6 credits)

Nu sitter jag och kollar på alla fina student bilder på Facebook, verkligen stort GRATTIS.
Speciellt grattis till EIRA mina älskade vän i Lund som tar studenten imorgon.
ÄLSKAR DIG ÖVER ALLT ANNAT. Grattis till världens finaste människa. Önskar att jag kunde va där som du va där för mig.
OKAY här kommer världens GRATTIS till dig från mig i USA.
Eira du är en sån fin människa, en RIKITGT ärlig vän jag ALLTID kan lita på. En vän jag vet jag kommer ha för livet ut. Du kan alltid lita på mig. Jag älskar dig över allt annat. Du är en sån jävla cool tjej, du ölever livet DITT liv och de är du SÅ VÄRD. Snart flyttar du till London och lever din dröm. Du kommer bli nått stort Eira det vet jag, du är en stjärna som aldrig kommer sluta shine. Jag önskar att jag kunde vara där imorgon som du va där på min stora dag men nu går de inte för jag bor i USA... Jag kommer tänka på dig heöla dagen imrogon. Ha VÄRLDENS bästa dag, HA SÅ JÄVLA SJUKT KUL. DU ÄR BÄST / Dina föralltid Johanna <3
OKAY här kommer världens GRATTIS till dig från mig i USA.
Eira du är en sån fin människa, en RIKITGT ärlig vän jag ALLTID kan lita på. En vän jag vet jag kommer ha för livet ut. Du kan alltid lita på mig. Jag älskar dig över allt annat. Du är en sån jävla cool tjej, du ölever livet DITT liv och de är du SÅ VÄRD. Snart flyttar du till London och lever din dröm. Du kommer bli nått stort Eira det vet jag, du är en stjärna som aldrig kommer sluta shine. Jag önskar att jag kunde vara där imorgon som du va där på min stora dag men nu går de inte för jag bor i USA... Jag kommer tänka på dig heöla dagen imrogon. Ha VÄRLDENS bästa dag, HA SÅ JÄVLA SJUKT KUL. DU ÄR BÄST / Dina föralltid Johanna <3
LOVE, du är en äkta vän för livet <3

Feelings are hard to hide...

Hej ...
Usch idag har vart en hemsk dag... Inget att göra med min värd familj eller mina barn.
Idag tar alla i min hem ort studenten... Gick in på Facebook imorse och såg alla fina kort på alla där hemma.. Fick mig att tänka tillbaka för ett år sen när vi hade de vita mössorna på oss, hade så J*VLA kul rent ut sagt... Bästa dagen.
Har vart helt nere idag, ville bara hem till Sverige, alla där hemma, ville bara höra folk prata SVENSKA, äta en knäckemacka med kaviar, gå till ica.. Göra såna där små saker. Tror alla såg att jag va nere idag, det var lixom svårt att dölja att jag va nere.
Det gör så ont ibalnd... så ont. Det går inte att förklara den känslan. Har inte fått krama eller se/känna mig familj på snart ett halv år... De skär i hjärtat. Det är så svårt att förklara. Man lever sitt liv här, allting är bra men det är ändå SÅ jobbigt.
Hatar denna känslan av att det gör ont inom mig.. Alltså inte ont nånsan som typ ont i benet eller ont i huvut utan att de gör ont i själen... Nått man lixom inte kan bota med en ipren...
Men I guess thats how life is...

Jag satt och tänkte tillbaka idag på vad jag gjort sen jag kom hit. Jag har gjort massor/upplevt massor.
Vart i Dallas hos Johanna, I Florida hos min moster och i NYC med Johanna och Eveline. I july åker jag och JP till L.A, i augusti åker jag med mina värd familj till Chicago. Det kommer bli super kul, kommer gå fort men mest av allt längtar jag tills OKTOBER för då kommer min familj plus Anna <3
Just nu skulle jag kunna göra vad som helst för att bara få sin min familj och vänner i en sekund. BARA EN SEKUND. Jag skulle kunna betala en miljon för att få en kram va min familj. Det går inte att förklara eller beskriva med ord men ett halv år utan att ha träffa sin familj gör ONT.
Jag tror inte jag kan föreställa mig när jag ser min familj och Anna för första gången på nästan 10 månader jag kommer inte tro det är sant. Kommer krama dem så hårt.
Visst jag skypar med mina familj och vänner ganska ofta men det är inte samma sak för jag kan inte känna känslan.
Vet inte varför jag ens skriver detta inlägg för det går inte rikitigt att förstå men måste bara skriva av mig...

Älskar er, och när jag säger det så MENAR jag verkligen de.
Trodde aldrig en kram skulle kunan betyda så mcyket.

Mamma Pappa Jonte Hampus ni är de bästa som finns <3

Life's like a road that you travel on
There's one day here and the next day gone
Sometimes you bend, sometimes you stand
Sometimes you turn your back to the wind

1 år sen idag...

Idag va det ett år sen jag/vi tog studenten ES3MT <3
Tiden har gått så fort efter studenten. Kommer ihåg dagen som den va igår. ALLT VA PERFEKT den dagen... ÅHHH vill hem till Sverige NU och vara där.
Ville bara skriva GRATTIS till er som tar den idag, ett minne för livet. Drick INTE för mycket för denna dag vill man komma ihåg !
HAVE FUN <3
Denna bild bjuder jag på för denna bild förklarar allt.
PUSS på er där hemma, vill verkligen skypa med alla er där hemma, mejla mig om tider ni kan så fixar vi de :D
ÄLSKAR ER <3

L.A and Hollywood

Hello på er där hemma :D
Hoppas som vanligt allt är bra med er, själv är det toppen.
Ringde nyss JP och undrade om vi skulle boka våran L.A resa i slutet av July- början av augusti. Tog 3 min sen va den resan bokad :D
Så den 30 July åker vi till L.A Hollywood, går inte att beskriva hur sjukt glada vi är, ÄNNNNTLIGEN :D
Det vill vill göra/se är SÅKLART hollywood skylten, Walk of fame, Universial studios, Beverlyhills, Long beach och San francisco om vi har tid.
Ska försöka att göra så mycket som mögligt under dessa 4 dagar där :D
Nu gäller det bara att hitta nått billigt hostell eller hotell.
Nån som har nått bra tips ?!?! PLEASE Maila mig isf, Thanksss.
Den 2 augusti åker vi tillbaka hem till Johannas hus, stannar där i några dagar sen åker jag tillbaka hem igen.
KOMMER BLI AWESOME.
Nu ska jag snart sova.
GRATTIS SIMON till vinsten av BB :)
Här kommer lite bilder från Cedar point.
Sjukt läskig karusell som jag inte vågade åka hehe
Hahah jaa denna karusell kom man inte torr från, TVÄRTOM man fick sig en total DUSCH. ( överdriver inte)
Så här såg vi ut efteråt ( då hade vi även stått i en dryerroom i 5 min )
Denna karusell va den vidrigaste jag sett, haha asså farten är 130 miles/hour alltså runt 220 KM/hour !! De ni !!
Den går RAKT upp i luften. Nått för dig ANTHONIA !! haha

Saknar Sverige ganska mycket nu, speciellt min familj <3
Det var snart ett år sen jag tog studenten, HELT SJUKT.
Vill bara önska er där hemma som tar studenten SPECIELLT EIRA MIN ÄLSKADE VÄN GRATTTIS FYFAN VAD DU ÄR BRA !!
LOVE <3

Cedar Point

Hej hopp :D Hoppas allt är bra med er själv är det toppen. Tiden går fort, snart har jag vart här ett halv år, ser faktiskt framemot de sista 6 månaderna som kommer gå så fort :D
Idag har vi legat vid nanas pool hela dagen, solat och badat, ätit melon och jordgubbar, LOVE IT. L hade en konseret idag, gissa vem som började gråta när han spelade fiol?!?! sjävlklart JAG !!
Imorgon drar vi 8 brudar plus Jacob haha till Cedarponit och åker så de smäller, kommer bli sjukt kul. Nu blir de " Hang over 2 "
LOVE
PUSS på livet och er där hemma.
JUSTE första veckan i Agusti drar jag och bästa Johanna P till L.A och Hollywood :D

Summer of 2011

Sitter just nu och lyssnar på "Summer of 69", tänker på SANDRA FRIDLUND, Anna och Jullan, fyfan vad vi dunkade denna låten på alla förfester förra sommaren !! Saknar er så jag dör tjejor <3
Iaf nu är sommaren här, det har nu under denna vecka vart från 25-37 grader varmt, det är så fukitgt så de går knappt att vara ute ( Visst jag är väldigt kinkig). Men jag ska inte klaga för vi hade en hemsk vinter !!
Igår va de memorialday ( en minnesdag för alla amerikanskasoldater som dött i krig) vilket vi firade med mat och aktiviteter. Vi va hos nanas hus och badade i 2 och en halv timme i poolen med barnen, OMG mitt skin va helt skrynkligt haha.
Sen grillade vi och hade super mysigt.
Kom nyss ut från altanen där jag och Manja har suttit och pratat. Blev så myggbitna så de kliar på hela kroppen. Tror inte de är samma mygg som i Sverige för ojojo vilka bett jag fick :(
Pratade med världens bästa mamma och pappa idag, ni gjorde helt klart min dag.
På söndag åker vi 2 bilar ner till en nöjespark ( typ liseberg fast större) för att ha världens roligaste dag :D
PUSS på er där hemma, ska försöka bli bättre på att ta kort hehe.
SAKNAR ER <3
Har haft lite åska här om dagen :)
Puss på er där hemma, mer bilder finns på Fb <3

RSS 2.0