Sovandes på min mage

Gud jag kan verkligen första och föreställa mig hur mysigt de är att ha barn. Just nu ligger lilla J utvilad helt slut på min mage/ bröst! Gud så mysigt de är. Känner hans små hjärtslag. När jag blir stor vill jag ha 2 barn, kanske 3 beror på hur jobbiga de först ungarna blir! Hehe.

Hämtade nyss upp J från skolan sen åkte vi hem, nu tar en napp som sagt och ska snart äta våra svenska pannkakor som jag gjort, laddar upp med lite Sverige känsla bu innan familjen å anna kommer. Ja nu är det bara imorgon och fredag dag kvar sen får jag se mina älskade igen. Då kommer jag känna mig hel igen. Jag säger det igen, DET ÄR VÄRT ATT ÅKA IVÄG SÅ HÄR LÄNGE FRÅN SIN FAMILJ FÖR ATT INSE HUR MKT DE BETYDER.


Ikväll blir de au pair möte, vi ska skärna upp pumpor el va de nu heter, KUL.



2

Ja ni nu har denna blogg de senaste 3 veckorna bara skrivits om hur många dagarde är kvar osv. Men måste en gång till skryta om att de idag är 2 dagar kvar nu hohohoho de ni ;)
Å ändå fattar jag ingenting, jag gör verkligen inte de. Men jag kommer nog fatta på fredag kl 6.26 för då DÅ får jag känna och se dem.


Skypade nyss med Jullan Selinder, saknar dig <3 Nu ska jag ta en duscha och sen jobbar jag . Ha en grym dag.


Vunnit på lotto

I 10 månader jag jag saknat och längtat. I 7 månader har jag längtat för då visst jag att de skulle komma och hälsa på mig. Dagen jag aldrig trodde skulle komma är här på fredag. Det känns som jag vunnit på lotto.


Har precis hämtat upp J från skolan, nu sitter vi på biblan och ska snart vidare för att käka lunch! Denna vecka känns det som jag jobbar heeeela dagarna... Men men då går väl tiden fortare antr jag vilket är toppen. !!

Imorgon är de au pair möte, onsdag packa, torsdag, packa igen plus fixa det sista inför fredag :D

Hoppas bi haft en bra dag.


Love,
J.M.A


Kan inte somna...

Jag kan verkligen inte somna. Ligger och tänker på hur de ska kännas och bli när jag får se mina älskade om 7 dagar. Tänk när jag få se dem på flygplatsen... Undra vem jag kommer se först.?!? Jag kommet iaf skrika av lycka, tårarna kommer spruta och jag kommer dö av glädje. Jag kan lova er att de är värt att åka iväg och va ifrån sin familj så här länge för att få ha den känslan jag har i magen just nu. Jag kan säga att INGET slår denna känsla. Jag lovar er.

Folk frågar hur det känns att se få se dem snart. Jag svara att jag inte tror det är sant, overkligt och helt jävla underbart ( om detta nu är sant ) !

Om det är sant får jag se om 7 dagar ! Jag har längtat i 10 månader så jag går hoppas att det är sant.


Nu ska jag försöka sova.... Måste ju vara pigg till college 08.15 imorgon ...........




JUSTE idag hat jag skänkt pengar till bröst cancer genom att köpa denna fina caffe mugg :)



Packa packa packa

Ja ni de här med att packa är just nu inte min grej. Att försöka få ihop Alla kläder/ saker man köpt under nästan ett år är inte så lätt hehe. Jag som verkligen inte tyckt att jag shoppat så mycket hade nog LITE fel ... Jag har sen första dagen jag kom hit sparat pengar varje gång jag fått lön sen har jag rest massor så jag kan inte säga att jag slösat massa pengar på att shoppa men ibland måste man få unna sig. Hälften av allt jag köpt är bara onödiga saker !!!!!! Vad tänker jag med !!!!! Tex första månaden jag va här köpte jag ett par knall rosa VS mjukis byxor ??????? HALLÅ !!!!!!! wake up !!!
Aja nu ska jag inte klaga mer utan nu ska jag börja rensa, tvätta sen packa ihop en resväska som mamma och pappa ska ta med sig hem hehe tur att ni kommer ska jag säga :))


Så här ser mitt rum ut just nu ....


Snart 9

Ja imorgon när jag vaknar upp är det bara 9 dagar kvar .... Ja de går inte att beskriva ! Skypade en snabbis med familjen och anna <3
Skypade även med mina fina Gabriella som precis flyttat in i sin nya lägenhet :)
Va på gymmet idag i nån timme, fick reda på att min favorit tränare har fått bröst cancer och inte längre kommer Kinna träna med oss :( hon va den bästa av den alla <3 du finns i mina tankar och detta kommer du klara dig igenom precis som du klarat varenda sjukt jobbiga cardio kickbox class!!!!

Nu taggar jag och antis även på Sälen med min familj och massa andra i januari när jag kommit hem :D

Livet känns underbart nu! Hoppas ni haft en bra dag. Nu ska jag försöka dra mig från greys anatomy reprisen ( sjuuuukt spännande) sen ska jag laga mat till barnen när de kommer hem från skkolan :) puss på er där hemma.


Sex and the city 2 and DH

Gud vilken tråk söndag. Jag har för att vara exakt och tydlig inte gjort ett dugg nytta idag. Jag har inte ens bytt om från min pjamas så illa är de. Jag har ätit skit mat och kollat massa film. De kallar jag söndag. Jo föresten jag har skypat med mina fina vänner <3 guld värt .

Ni sitter jag ny duschad framför sex and the city 2... Jag kan inte sluta älska de 4 rika brudarna. Åhh jag älskar carrie och Samantha ;) vilka karaktärer!!!

Iaf nu måste jag pausa sex and the city 2 för att kolla in Desperate housewives. Undra om de idag blir påkommna ?!? Puss på er hur har eran söndag vart ?


Ps: mindes än 2 veckor tills mina älskade kommer.


Party sug

Åh jag sitter här framför Tvn och är ikväll barnvakt för mina värde päron är på stor fin middag ... Jag har precis bytt bajsblöja på en skrikande unge, spillt välling i sängen och ska nu bäda om ! Hahah japp så kul har jag ;)

Jag är såååååå party sugen och vill inte annat än att dra på mig sminket fixa håret och sätta på mig mina klackar och snyggkläning ... Vill ut och dansa med mina bästa brudar. Rocka sönder dansgolvet och bara köööööra som vi alltid gör. Fyfan saknar krogen. Ha en mysig förfest sen krogen och en massa drinkar och massa dans, sen gå hem sent barfota för fötterna gör så ont efter klackarna. Köpa med en pizza hem och bara mula i sig sen sängen, ligga och prata och skratta med Mina bästa hela natten låååång. Åh vad jag saknar en sån kväll.

Men nu är de fan inte långt kvar. Mindre än 3 månader sen ska jag shaka as på krogen med er igen ;))


Puss på er hoppas ni haft en mysig lördags kväll.


Greys anatomy

Om 1 min börjar greys och jag är super taggad !
Kom just hem från taget och köpte massa tråk saker så som shampoo, balsam tandkräm tandtråd m.m sen köpte jag även lite små presenter till Hampus :)) älskar att köpa saker till andra ( mig själv oxå för den delen lite för mkt ibland men men ...) skulle kunna köpa allt... De är så kul att köpa saker till mina familj och vänner för de uppskattar de så mkt!

Hampus fyller 7 den 27 okt dagen innan de kommer till mig så jag har köpt massa saker som kommer ligga på hans hotell säng när de kommer . Gubben jag saknar honom så ååå mycket, Jonathan med <3 det är så tomt utan mina brorsor ...
Hampus har en kalender där han kryssar ner dagarna för USA resan. Älskling, hur gullig får man bli!?


Imorgon har jag college först sen ska jag till mallet för att köpa en present sen vidare mot gymmet ! Måste bli fit for fight innan Sverige ju ;)
Vad har ni gjort idag ?

Ni börjar greys sen ska jag sova. Är så trött på kvällarna.

Mamma visa Hampus denna bild så får han en för smak på hans presenter, är massa leksaker m.m i den , men jag är inte klar än, har en till jonte med :)

Puss puss på er ! Anna påminde mig om att det är 2 veckor kvar imorgon. jag säger bara OMG.

Love J.M.A


Grey's anatomy


89 och 15

Ja dom numbrera blir ni allt nyfikna på va ;) kan säga att 89 står för dagarna jag har kvar i USA och 15 står för att om så många dagar får jag se min familj igen. Finns inte ord. Fick världens finaste mejl av mamma idag. Hon skrev : du är den bästa finaste dottern i hela världen jag älskar dig över allt annat. SNART SES vi. Så skrev hon. De är min mamma de ;) jag älskar dig så de gör ont mamma, vu har gått igenom allt ihop å de kommer vi göra livet ut.


Sitter nu framför tvn med täcket över mig och fryser, de är verkligen höst här nu. Löven är gula, röda och oranga det regnar och är lite små kallt. Ibland har vi 20 grader och strålande sol, en rikitgt fin höst dag helt enkelt men ibland är de svin kallt och regnar så de blir översvämning. Jag älskar hösten, bara krypa ner i sängen framför en bra film.

Idag va jag på gymmet med Pau 2 timmar sen hämtade jag J och så åkte vi hem och skypade med familjen, j älskar att skypa med dom ! Förra gången grät han för han va på toa när jag la på med pappa. Han glömde säga hejdå och va helt förstörd så bästa au pairen som jag är fick vi ringa upp pappa igen och säga hejdå hahahha. Iaf åt vi, jag fixade tvätten och massa annat tråk som behövs göra! Sen kom städerskan så då åkte vi till bästa Nana som hade lagat en äppel paj till oss.Som ni kanske ser så har hon gjort ett äpple på äppelpajen haha hon är så pysslig

Puss på er, hoppas ni haft en bra dag ! Saknar er men snart får jag iaf se min familj och bästa anna <3


Juste så här ser Qlinique flaskorna ut, kan bara säga att det är de bästa jag andvänt efter min medicin, helt underbart bra och jag ser verkligen skillnad !

Ha en bra morgon själv ska jag snart sova, ta hans om er <3


Patterson Farm

I måndags hade barnen ingen skola för de va lärar dag så då tog Jag, Nana och Pau barnen till Patterson farm där vi plockade pumpor och äpplen inför Halloween. Fick sååå många fina bilder på alla oss med barnen men får som sagt inte lägga upp dom men dom finns nu i mitt fotoalbum och i mitt minne 4ever <3
Majs land :)
Min kära vän plockar Äpplen :)
Nu ska jag kolla på serin " Ringer " sen blir de sängen och kanske ett skype samtal med Gabbi innan jag somnar. Hahaha igår ringde jag henne innan jag somnade för då skulle hon precis upp och jobba. Älksra att hon jobbar tidigt på morgonen för då hinner vi skypa innan jag somnar :)
Puss på er där hemma <3

Vita tänder tack

Jag måste bleka mina tänder igen ! Jag gjorde de de för typ ett halv år sen men nu är de dax igen för så här vita som på bilden är dom inte nu hehe.


9 månader

Ja ni nu har jag vart i USA i 9 hela månader. Genom eld och vatten som jag och min bästis Gabriella säger så har jag klarat av de! Det har vart jobbigt men så mycket jag gjort och fått vart med om är jag så tacksam för!
Nu är det 18 dagar kvar tills min andra halva av hjärtat kommer, min familj och anna , sen är det 90 dagar kvar tills Sweden !!!!! Tiden har gått så fort och går just nu så fort att jag inte kan fatta att det redan är 11e oktober !!


Idag har jag vart på gymmet med pau ! Körde en styrke klass som heter barbell strength sjukt bra klass som verkligen tränar alla muskler i kroppen. Efter de körde jag 1 timme gå plus springa :)) när jag kon hem skypade jag med nya au pairen som kommer dagen innan nyår :)
Nu sitter jag och kollar på biggest looser och blir så taggad !!! Alla kan ALLA . älskar de programet!


Imorgon blir de gymmet igen sen hämtar jag upp J sen åker vi till Nana och myser !!!


Puss på er där hemma ta hand om er och va tacksamma för att ni har varandra runt omkring er, de har inte jag ... Inte er iaf :(((


J.M.A



DH

Sitter som klistrad framför Desperate housewives :)) Älskar de ! Blir ju ännu roligare när man vart på gatan där de spelar in i L.A :)


19 dagar kvar...

Det är nått fel med blogg.se appen för jag har försökt att lägga upp detta inlägg säkert 20 ggr men de funkar inte men nu gör jag de genom datorn ist !! Ja nu börjar jag smått förbereda mig på att det är endast 20 dagar kvar tills jag får se min familj igen . Men stämmer de verkligen ?!? Jag kan inte tro det är sant .... Hur kommer jag reagera när jag ser dem på flygplatsen ?! Gråta ? Kan ni ge er på ? Svimma ? Möjligheten finns ... Tänk er att inte ha fått sett eran familj på 10 månader ! De känns kan jag säga ... -------------------------------------------------- Har just andvänt CLINIQUE och huden känns bra. Mer resultat kommer. Idag skickade jag även in papperna för min resa hem, hoppas på den 10:e januari men får reda på de om en månad. Imorgon ska jag jobba sen leka och busa massor med mina älskade barn. Insåg idag hur sjukt mycket jag kommer sakna dem. Jag älskar dem så otroligt mycket och de kommer svida i hjärtat att lämna dem. Igår i bilen sa L : Johanna du kan alltid få bo hos oss, du har ju ett rum här nu och ett hus och oss, varför stannar du inte Föralltid ? finns inte ord, jag blev helt rörd ! Jag kommer aldrig glömma dom , aldrig ! Så mycket kärlek dessa barn har gett mig är obeskrivligt ! Idag va jag med pau på gymmet. Sprang/gick en timme, styrke träning en timme plus 3 flaskor vatten ! Känndes helt underbart efteråt !!! Sen drog vi till mallet för att köpa clinique Den sista bilden är från Idre med antis plus familjen 2009 !! SAKNAR

Good night

Nu säger jag nighty night för nu måste jag få min skönhetssömn ( vilket jag aldrig får) haha. Imorgon är jag off men ska till College på morgonen för att skriva ett prov sen blir de gymmet med min PT Pau plus class, imorgon blir de en styrke klass i en timme.
Efter de ska jag och Min kära Pau till mallet sen blir de fredags mys . Puss puss hoppas ni alla får en underbar helg.


Här kommer massa bilder från veckan :)

BARA 21 dagar kvar nu :D


CLONIQUE

Okay nu har jag fått nog.
Jag har nu i snart 2 år ätit en medicin mot acne som heter tetralysal. Efter att ha prövat alla krämer på hela denna jord, tandkräms metoden och massa annat så fick jag medicinen tetralysal. Tetralysal innehåller antibiotika som tar bort bakterier i kroppen. Detta underverk till medicin fungerade helt underbart bra på mig. Jag såg skilland redan 1 månad efter och har vart super nöjd. Grejen är bara att min läkare sa att jag inte ska äta den längre än 1 år 2 ggr/dagen men jag slutade för en månad sen hehe.MEN eftersom den funkade så bra på mig och jag trivdes blev jag småttberoende. Tetralysal innehåller antibiotika som man kan bli immun mot om man äter den för länge vilket inte är så bra. Iaf jag åt den i 2 år men som sagt slutade jag för en månad för jag fick nog. Jag va liv rädd att jag skulle få alla finnar tillbaka men så blev inte fallet. Visst kom de finnar tillbaka men inte alls som jag hade innan jag började med tetralysal. Jag hade absolut inte mycket finnar innan men i den åldern va jag så kinkig, inte en ändå finne fick synas haha, visst kinkig är jag fortfarande när de gäller finnar men inte som för 2 år sen Men nu börjar jag få tillbaka lite finnar här och där ... Känner hur paniken sprider sig i mig för jag vill inte ha tillbaka hur jag såg ut för 2 år sen. Iaf, Pau min kompis köpte förra veckan CLINIQUE acne treatment och hon är super nöjd, så imorgon ska jag köpa den med för nu får de va slut på antibiotika och istället hitta något annat.

Så här ser jag ut idag.


Nerd

Nu blev det ju jätte kul när appel har uppfunnit blogg.se appen !! Hehe så nu kommer nog bloggen bli on fire ;)) Kolla vilken rolig app jag hittade, GEEKBOOTH heter den.

Puss puss from thaaaa nerd !


22 dagar kvar

Japp det är svårt att inse för mig men om 22 dagar får jag se min familj och min bästis igen ! Som sagt jag tror i te de är sant för det känns så sjukt !!!!!! Att inte ha sett sin familj plus bästis på 10 månader gör ont ! Tro mig.

// J.M.A


Test

Hej hej nu ska jag sova men innan de ska jag pröva om det funkar att blogga genom nya appen ?!?! Kommentera om de funkar thx ;))) puss på er ( hoppas ni ser detta)


RSS 2.0