Brothers for life <3

Det är svårt att förklara, svårt att beskriva men jag är så glad att jag gjort denna resa för jag har fått 2 till bröder för livet på andra sidan jorden.
Satt just och pratade med D om livet, vad jag ska göra efter detta år, om jag vill stanna kvar ett år till.
Jag kommer inte stanna kvar ett till år, finns inte på tanken. Inte för att jag inte tkr om att va här för jag älskar det (ibvland inte) men för att jag har MITT Liv hemma i Sverige, allting hemma där.
Tanken mig, SHIT jag ska lämna mina 2 bröder. Mina två bröder som kallar mig sister, säger varje kväll när de går och lägger sig, JAG ÄLSKAR DIG (På svenska). Det är precis som om de vore mina rikiga bröder i sverige !! Jag vet att jag aldrig kommer låta dom försvinna ur mitt liv, för för mig kommer dom alltid betyda syskon men man kommer ändå inte vara där varje dag som jag är nu. Jag är med dessa små barn 24/7, vi gör allt ihop, vi älskar varandra, vi hatar varandra ibland, vi är precis som syskon. Jag kommer FORSHORE komma tillbaka till denna familj, UTAN TVEKAN och dom kommer komma till Sverige det har vi redan panerat men det är ändp inet samma sak.
Det kommer bli så fruktansvärt svårt när det kommer komma en ny au pair och ta ahnd om MINA barn. MINA syskon. USCH ..... det är mina bara mina. Vissa dagar bara hatar jag att va aupair, hatar allting haha , vill bara åka hem, orkar inte med mina barn men de går inte att jämföra med den kärleken jag får av dem.
Det är inte alltid lätt att vara au pair. Innan jag åkte hit grät jag för jag inte ville lämna alla i Sverige, men nu gråter jag för att jag kommer lämna denna familj. Det är inte lätt.
Jag har vart här snart ett halvt år, alltså ett halv år kvar.... det kommer gå fort. Sommaren kommer svepa förbi, jag oc Johanna ska till L.A, jag ska till Dallas, florida å självklart NEW YORK igen !! Sen i Oktober kommer min älskade familj och älskade Anna <3 sen är det vara 2 månader kvar....
Saknar er där hemma, usch tänker på er allt för mycket ibland. Mamma och pappa, Jonte och Hampus... usch saknar er så de gör ont. Kollar ALLTID varje kväll innan jag går och lägger mig på bilder från Sverige, alla vänner å familj <3
Tror inte ni förstår hur mycket ni betyder för mig <3
Va glad för de nu har just nu, jag önskar  just nu att jag hade min familj nära mig <3
Älskar er där hemma, hoppas ni vet de <3

Världens bästa Mamma

Nu är det MAMMAS födelsedag i Sverige, dock inte i USA.
GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA.
Går inte med ord att beskriva vad du betyder för mig, världens coolaste morsa.
I ur och skur finns du där.
När jag har mina vulkan utbrott, när jag skriker, när jag har PMS (hahah) när jag bara är allmänt jobbig och besvärlig så finna du ändå där, du ger aldrig upp. Vi kan skrika och hata varandra MEN vi finns alltid kvar för varandra. När jag menar ALLTID så menar jag verkligen ALLTID.
Önskar inget annat just nu än att få träffa mina nära och kära. Går inte rikigt att beskriva.
Grattis världens bästa mamma, en coolare morsa får man leta efter.
MammaMia ( Mammas syster) och Mamma Petra <3
LOVE <3

Farfar och Siv

Jag har nog världens bästa gulligaste Farfar och Siv.
SLutade precis jobba, gick in på min ipod för att kolla min mejl, då såg jag att farfar hade skrivit. Jag blev helr rörd, så fint skrivet. Vilken farfar jag har <3
Och hur coolt är det inte att ha en farfar som läser ditt barnbarns blogg ;)
Är så stolt över dig <3
Min farmor finns alltid med mig även fast hon är med oss från Himlen just nu, men jag vet att hon är runt mig hela tiden, hon ser till så att jag och alla andra mår bra.
ÄLSKAR dig och Siv <3

The big appel

Hej mina kära. Jag lever. Vi hade det bäst, BÄST BÄST !! Rent ut sagt ÄLSKAR Manhattan. Vilken stad.
Bilder kommer jag lovar men inte ikväll för jag kom hem sent igår natt, mitt plan va försent pga oväder, vilket märktes i flyget kan jag säga. Sov 3-4 timmar inatt :(
Iallafall Jag Johanna och Eve har gjort HELA manhattan på 2 dagar, vi hann med mer ä'n vad vi trodde :)
Här kommer några bilder men mer kommer jag lovar.
Just nu har det vart en tornado i vprat område, varning alarmet gick på i vårat område att alla skulle ner i källaren, usch de va fan läskigt. Jag har ALDRG sett så mkt åska i hela mitt liv, trodde inte de fanns så mkt, lyser upp hela himlen, varje 5:e sekund. OMG.
Nu ska jag kolla BB sen sova, ta igen alla sömn från helgen haha.
PUSSS på er alla där hemma, puss på Johanna och Eve för en underbar resa.
OCH PÅ ONSDAG FYLLER VÄRLDEN BÄSTA MAMMA ÅR, det finns ingen bättre än dig mamma <3
Går inte rikitgt att beskriva om man inte vart i Manhattan men det är STORT så otrloigt maffigt och STORT.
<3
Gick till en Svensk godis affär i Soho som heter Sockerbit, ÅHHHH VI VA I HEAVEN !!
Sarah Jessica Parkers trappa i SEX AND THE CITY filmen :)
Central Park, underbart fint.
Sitter på Times square trappan :)
Ja detta va bara några bilder men vi har iaf sett Manhattan, Times Square, Central Park, Top of the Rock, Soho, Sockerbit, Planet Hollywood, Argo Tea, Chinatown, Brooklyn Bridge, 5th Ave, Svenska Kyrkan, Ground Zero, M&M.
(Från JP:s staus på fb hehe tack för lånet gumman)
HELT KLART en stad jag kommer komma tillbaka till, UTAN TVEKAN.
KLART SLUT // J.M.A

Snart N.Y.C

Å herregud jag är den sämta bloggerskan ever !! Förstår om ni inte följer min blogg haha uppdaterar lixom en gång i månaden känns det som. MEN det ska de bli ändring på efter N.Y.C.
OKAY vad har hänt i mitt liv under denna vecka... Hmmm det får jag beskriva med bilder.
Jag är super stressad, åker till N.Y.C med Johanna och Eveline på fredag morgon. Jag är en tjej som ALLTID är i tid ALLTID är förberedd men INTE denna gång, jag har PANIK. Har inte ens börjat packa. Imorogn ska jag fixa allt men denna vecka har jag verkligen jobbar HELA dagarna känns det som.... Helt slut. Lägger mig runt 12 på natten sen går jag upp 6. Men visst det är mitt eget fel men ändå...
Iaf saknar alla där hemma, ni är så mycket värda så ni fattar inte.
Älskar er över allt annat. Jag vet verkligen vart jag har mina vänner. Måste verkloiugen tacka ANNA OLSSON för du är bäst !! Å snart kommer du och min familj och hälsar på mig, räknar ner dagarna !! OMG kommer dö när jag ser er.
IAF här kommer massa bilder från veckan och helgen :)
Bloggar igen på söndag eller måndag om N.Y.C :)
LOVE from en stressad J.M.A
Celines Bye bye party på beachen.
Min älskade Danske Anne :)
Lämnade av Celine vid flygplatsen =(
Min nya kläning från A&F :)
Nu skypar jag med Johanna som jag saknar sp jag dör !!!
Men vi ses ju snart som tur är :)
Hoppas ni har det super, saknar er så jag dör och FÖRLÅT om jag är dålig på att höra av mig men jobbar som en idiot.
PUSS PUSS <3

Ipod Touch

Hello mian fina :D
Har fått så fina melj/brev och massa peppe fårn alla mina älskade där hemma. Ni är BÄST. Ni ska bara veta hur mkt ni betyder för mig, ALLT. Fick ett super fint melj på FB av Eira som snart flyttar till London, saknar dig gumman.
Sen ringde Bodil, min faster. Hon är just nu i N.Y.C och undrade hur jag mådde, saknar henne med.
Fick ett jätte fint brev av mormor på posten idag, blev helt tårögd, vilken mormor och morfar jag har !! ÄLSKAR ER <3
Jaa vad har hänt under denna vecka.. haha vi har ÄNTLIGEN fått SOMMAR, FINALLY !! Vi har haft regn och kallt hur länge som helst, alla pratar om att detta är den värsta vintern på länge... men nu ÄNTLIGEN är sommaren här. Har haft super fint vä'der i en hel vecka nu, idag va de runt 25-30 grader :)
IDAG va jag med mina fina Celine ( hon åker hem om en vecka vilket suger ) vi släppte först av barnen vid skolan sen drog vi till Appelstore och köpte en IPODE TOUCH till mig :) Den kostade 300 dollar vilket är runt 1700 kr, MYCKET NÖJD. ÄLSKAR den.
Här kommer en bild bomb från veckan och helgen :)
Köpte en långkläning på Forever 21 for 10 dollar haha sen kom jag på att jag behöver en BH till denna kläning så jag gick till VS haha köpte en BH för 50 dollar, herregud BH:n dyrare än kläningen :S hehe
Idag va ci oxå och solade i en park, super mysigt, Celine är såå gullig, vi har kommit så nära varandra men nu om en vecka ska hon åpka hem för hon har jgort sitt år här... men då har jag ännu en andledning att resa och hälsa på henne :)
Här är min Ipod touch, love it :)
Måste erkänna att jag tycker väldigt mycket om Appel hehe.
Nu är det bara 1 och en halv vecka kvar tills N.Y.C och träffa mina fina tjejor :D

PUSS på er där hemma, vill verkligen försöka skypa med ALLA denna vecka/helg, ska försöka att få tid för de men jag jobbar så mkt, Ber om ursäkt att jag är lite off i skype världen.

SAKNAR ER DÄR HEMMA <3

They say be afraid You're not like the others Futuristic lover Different DNA They don't understand you Your from a whole other world A different dimension You open my eyes And I'm ready to go Lead me into the light

Hello mina fina :)
Hoppas allt är bra med er, själv går de som en karusell, upp och ner men jag kämpar vidare.
Hade ett litet mötte med en person idag här i området som sa några ord som värmde: Du har växt så mkt, mognat och blivit så mycket självständigare, en helt annan person. Tänk hur mycket mer du kommer lära dig under detta år.
Blev så varm i hjärtat när hon sa detta. För mig så märker jag det inte, jag tänker inte på att jag lär mig saker 24/7 för detta har lixom blivit en varda för mig.
Denna kvinna satte ord på mig som jag hört hela mitt liv, slappna av, oroa dig inte, tänk inte så mkt, ta dagen som den kommer, ALLT LÖSER SIG. Å det är PRECIS vad jag måste göra. JUST LET GO.
Så många ggr jag har ringt och gråtit till mamma och kompisar och bara vill hem så är jag så SJUKT lycklig att jag är kvar. (Tänker inte gå in på vfr jag är ledsen osv) för hade jag åkt hem så hade jag inte känt mig klar, hade ångrat mig, även om kanske inte allt är toppen så lär jag mig så mycket.
Jag har några kompisar som åkte hem pga : hemlängtan och dålig familj, jag tänker absolut inte lägga mig i deras situvation för jag vet inte hur de va mellan dom men man måste STÅ UT. Ingen är perfekt, alla är vi olika, men det är de man lär sig av. Under hela livet kommer vi stöta på oilka sorters människor, visa kan vi lära oss av och visa lär vi.  MEN ingen är perfekt.

Nu är det bara 3 veckor kvar till N.Y.C vilket innebär att jag kommer få träffa en person som betyder guld för mig. Johanna P <3 Har saknat dig sen jag visste att vi skulle skiljas åt.
IAF så är det nån som vet nått bra hotell eller hostel i manhattan ?? SNÄLLA melja eller skriv här på bloggen. Vorre super gulligt för just nu har vi ingenstans att bo.
Här kommer en bild bomb från förra helgen och denna vecka.
Pizza med Manja i fredags.
Sov i helgen i gästrummet =)
Köpte en ny kläning from forever21, 15 dollar :)
Åkte iväg till vårat älskade Cheescakefactory för att fira Manjas 20 års B-day.
Jag fixade så att personalen/servisriserna sjöng för henne hahahha.
Avocado rullar med spacychicken, detta är bara en förrätt men jag blev PROPPMÄTT.
Jag ser lite drogad ut men de va jag oxå för deras cheescakes är AMAZING
Hemms hos Maras house =)
En HELT normal middag för oss hehe :)
Va i söndags med barnen hos Maras barns B-day party. På kalaset kom en clown och en facepainter :)
J vägrade göra en målning i ansiktet om inte jag gjorde de, så SJÄLVKLART får man ställa upp, så det blev en söt liten fjäril :)
Nu ska jag sova, drömma mig bort, drömma om alla mina fina vänner och familj jag har <3
Ni ligger mig föralltid varmt om hjärtat !!
GLÖM ALDRIG DE älskade vänner och familj i Sverige.

"What we have to learn to do, we learn by doing"

J.M.A

RSS 2.0