Friday

I DID IT, and I`m so proud.

Sådär ja

Hej och hoo och GOD JUL lite för sent.... Ja de där med att blogga är inte direkt min grej men nu ska jag ge er ett inlägg om vad som har hänt de sista veckorna. Som ni kanske vet så har jag mindra än 2 veckor kvar i USA vilket känns obeskrivligt... fattar ingenting... helt sjukt. Jag har nu tömt hela mitt rum och det är resväskor överallt, saker överallt, prylar, sopor, tvätt och massa annat.
Jag förstår inte hur jag kan ha samlat på mig så många saker och framför allt kläder på 1 år... GALET. Jag tänkte att de blir inga problem alls att få ner allt i 2 resväskor, guuuud nej absolut inga problem, tänkte jag... HAHAH säger jag bara.... i Söndags när jag började packa insåg jag sanningen... OPPS.... Jag skulle nog behövt ha med mig 4 resväskor hem för att få plats med allt.
Ringde till mitt flygbolag och kollade vad en 3:e väska skulle gå på... 200 dollar... OPPS nej de går inte, så igår va jag på posten och skickade hem 13 kg kläder som kostade 3 siffrigt... de sved men men va ska man göra....kommer troligtsviss behöva skicka hem en låda till med kläder.... Helt plötsligt blev alla kläder och saker inte så billiga.
Nu har jag precis tömt ut HELA mitt rum och städat och gjort klart allt inför att Martina, den nya au pairen, kommer på fredag :) Ska bli jätte kul att träffa henne, hon kommer bli g8 med mina barn. Samtidigt känns allt lite sorligt oxå... kommer gråta sönder den 10:e januari men samtidsgt vara över lycklig att få se mina kära i Sverige igen. Och självklart över att se SVERIGE. Shit jag har inte rört svensk mark på ett år....
FÖRE :

EFTER:

Tomt...
Hur va eran Jul ? Hoppas ni hade en fin Jul.
Själv firade vi ju inte julen den 24:e utan den 25:e. De va så mkt julklappar för barnen och jag fick ett jätte fint armband med ett rosa hjärta på. Så fort jag ser de lille rosa hjärtat kommer jag tänka på L&J <3
Kommer ALDRIG NÅGONSIN glömma er. ALDRIG .
Vi åt massa god mat, släkten va över och det vart en lyckad Jul.
Visst va de lite småjobbigt att inte vara hemma i sverige för jag älskar Julen men de gick bra ändå.
Julen är enorm i USA. Alla pyntar sina hus och dekorerar med sjukt mkt jul pyssel ( för mkt för min smak). Tex som våra grannar. Jag va inne där här om dagen för att lämna en julklapp. Då visade de mig runt i huset. De va som att komma in i tomte land. OJOJO de va julsaker i HELA huset och jag överdriver inte. De va som en julaffär men julpyssel överallt. Harley berättade för mig att de hyr in en kille som kommer och dekorerar allt för dem. De stog bla en stor reindear ( lika stor som en äkta) över tv på en stor hylla med en släde bakom haha jag höll på att skratta ihäl mig. Deras julgrann va säkert 7 meter hög och jag har ALDRIG sett så mkt julklappar i hela mitt liv, De va julklappar från ena väggen till den andra...
Amerikansk julafton - CHECK

Ne mina vänner nu ska jag börja packa lite mer sen jobba några timmar sen SOVA...

Puss på er,
Love J.M.A

Drama

Ja ni denna helg har vart innehållsrik. Jag tänkte att denna helg skulle bli lugn, en hel lördag att bara slappa och en hel söndag att bara va hemma i mjukiskläder och prov packa alla min saker . Men icke sa Nicke. Lördags morgonen frågar min värd pappa om jag hade planer för dagen och de hade jag inte så han drog med mig och killarna för att spela tennis och direkt efter de va vi medbjudna in på RITZ Carlton hotell i ckeveland för en julmiddag med massa fina folk. Det va super fint och jag fick massa julstämning. Efter de kom vi hem och jag skulle börja jobba för mina väde föreldrar skulle ut på vibprovning. De va där allt drama började. Jag och barnen sitter och kollar på tv och helt plötsligt slänger min Lill kille tv kontrollen och feb hamnar av en olyckshändelse på min läpp. Jag reser mig snabbt upp och ser att det är blod överallt och tänker i all chock att du har jag tappat en tand. Jag börjar gråta och va i chock, min värd pappa som är plastik kirurg springer ner till mig och kollar vad som hänt. När vi tagit bort allt blod från mitt ansikte ser vi att min läpp har sprukit och det har gått igenom hela läppen så det blev ett håll. Helt sjukt ... Att en tv dosa kunde göra detta. Iaf efter att han sytt i 4 stygn i min mun och 2 på läppen blev allt bättre och det kommer förmodligen inte bli nått ärr! Skönt att bo med en plastik kirurg som är van med detta och gjorde det PERFECT !
Tur i oturen.
Ignär allt hände gjorde de verkligen inte ont jag va vara i chock och fattade i te vad som hade hänt men idag gör det fruktansvärt ont. Kan varken öppna munnen eller lee. Idag va jag och pau på ett outlet och fixade de sista julklapparna. Ska bli kul att fira en till amerikansk jul men ändå bli jobbigt att inte fira fen med nära och kära i Sverige.


Hoppas allt är bra med er och att ni hade en bra helg. Min helg som jag trodde skulle bli lugn blev precis tvärtom.

På tisdag är det exakt 3 veckor kvar tills jag är hemma igen. GALET.


Love , J.M.À


Syskon kärlek <3

Jag älskar er så obeskrivligt mycket <3


December 13

Har nu försökt att förklara för mina barn i ungefär 20 min vad ett luciatåg är. Haha aa men barn det är typ som ett låååå gt tåg med massa fina tjejor och killar som har en lång fin vit kläing på sig med ljus i håret. Dom kollade åå mig som jag va dum i huvut : WHAT ??? why are they having fire in their head !?????? haha nonono I meen that they have candles and they sing. It's beautiful... Barnen : eh okay ...


Haha .

Jag önskar jag va hemma så jag kunde se alla fina tåg och dricka glögg med pepparkakor. Förra året va jag och gabbi å kollade på vår gamla skola när de lussade och sen i nicoleikyrkan ( stavning?) de va sååå mysigt! De va masssssa snö och snor kallt! Tider de ... Kommer snön någonsin komma till Sverige ? När säger dem att snön ska komma igentligen ???


Nu ska jag fixa mat, puss på er !!


Lucia

SItter just nu och popar Julmusik, Jill johnsons julskiva.

Åh idag när jag va hemma med mina barn ( sjuka) så plingade de på dörren, de va ett paket från min familj. I paketet låg de massa små söta inslagna julklappar. Tack så hemskt mycket. Ni tänker alltid på mig. Jag fick till och med ett litet lucia tåg och en tomte och JUSTE Jill Johnsons jul skiva. Underbart TACK. Ni betyder ALLT för mig. Jag vet att jag säger de jämt och skriver de jämt MEN jag kan ALDRIG sluta säga de. Man hat som sagt märk de så otroligt mycket under detta år. Jag trodde inte någon någonsin kunde betyda så mycket som er, mina nära och kära och min familj. Ni betyder ALLT. Jag skiter i om jag inte har någonting, kläder, hus , mat bil vafan som helst. Jag skulle ge UPP ALLT för er ALLLLLLT. Jag skulle kunna skriva en bok om hur mycket ni betyder.
JAJJA nu tycker ni jag är jätte tjatig men de skiter jag i, antar att ni tycker om eran familj och vänner med.
Idag skypade jag en snabbis med min bästa Antis. Fyfan vad jag saknar dig. Vi har så sjukt kul ihop. Vi är galna ihop. Vi är som systrar. Vi kan och vet ALLT om varandra. Shit vi har så galet mycket att ta igen.
Jaa hurrni nu har det gått 11 månader och 2 dagar sen jag kom  till USA. Imorgon är det 11 månader sen jag kom till min värdfamilj... tiden går så fort.... De va ju nyss jag sa " hejdå, vi ses snart" till alla i Sverige, nu mera säger jag " Vi ses snart :D "
Det är idag NU 30 dagar kvar. 29 arbets dagar....
Blandade käsnlor... Känns så otroligt befriande att få komma hem men samtdigt så har ju nu ett liv här med mina vänner och mina barn. hmmm svårt att förklara !!
Mamma skrev här om dagen att jag borde skriva mer om min vardag. Hon har helt rätt för de gör jag inte så ofta men de är för att jag lixom är så van med allt här nu. Det är som att jag skulle skriva vad jag gjorde varje dag hemma i Sverige och de skulle jag inte göra. Usch... tråkigt. haha nemen jag förstpr att de är kul för er att läsa...
Okay så de vi gör ungefär varje dag är typ:

Äta frulle
Åka till skola
Jag åker till gymmet i nån timme, leker med Pau
Hämtar upp min lill kille
Leker med honom tills kl 3
Kl 3 hämtar vi stor killen
Åker hem
Äter
Duschar dem
Kollar tv
Ja de ä'r väl typ de vi gör. Ibland har barnen aktiviteter ( inte lika mycket som förut men... ) annars ser vardagen ganska lik sig. Jag har precis avslutat College vilket känns sjukt skäönt. Jag tog 2 kurser på 6 credits ihop. Snart kommer min 200 dollars bonus vilket jag ser fram emot. Ska fixa den sista shoppingen nu sita veckorna och självklart alla julklappar. Nästan klar men har några saker kvar.
Nu ska jag lyssna klart på denna underbara skriva och sen ska jag lägga mig och sova.
Imorgon blir de först gymmet sen träffa Pau och prata , PRATA MASSOR, känner att jag behöver henne lite extra just nu <3 Hon är en människa som ger så sjukt mycket energi, galen är hon, behöver lite av de just nu. Energi.
Puss på er där hemma, Hoppas ni får en underbar Lucia imorgon, njut för mig med.
Mitt lilla Lucia tåg =)
JUSTE i helgen ska jag prov packa... Wish me luck thx---------------------------------------------------

Kära anonym

DU kära fina anonyma person som kommenterade i inlägget " santa clause" vem är du ??
Jag är så nyfiken. Du skrev att du åker den 13:e jan till USA. Nu är jag bara nyfiken VEM du är haha mejla eller kommentera till mig snälla =)
PUSS nu ska jag äta pizza och kolla film.

Santa claus

Hello mina fina. Hur mår ni ? Själv mår jag fin fint och det känndes skönt imorse när jag skrev på facebook " Last day of college !! Wiihiiio ! 31 dagar kvar tills Sverige! Wiihoo och idag är det fredag WIHOOOOO" Helt galet.
Om 2 veckor är det jul, 3 veckor är nya au pairen här, om 3 veckor och 1 dag är det Nytt år och 9 dagar efter de är jag i Sverige igen. Aaaa vad ska jag säga.... Försöker vekrligen ta vara och njuta av den sista tiden nu. Början kännas att det inte är långt kvar...
Barn är roliga dom... idag när jag skjutsade dom till skolan va de KRIG i bilen. Jag körde, det va halt och snö.. jag va super fokuserad på att köra på highwayen, massa trafik och alla körde sååååå försiktigt bara för att de va snö. IAF helt plötsligt slängen J sin mjölk flaksa fram där jag sitter, jag blir jätte arg och säger att jag stannar bilen om han kommer kasta en enda sak till. Då skäms han och säger; You are soooo mean and I dont like you. Efter en mycket upprörd situvation säger han 3 sekunder efter; Ohhh look Johanna, SAAAAAAAAAAANTA CLAUSE is hanging upside down on the rooftop. Plz stop the car so I can go and say hi to him. Min stora kille sitter bredvid och bara suckar.....
Det han såg va en jultomte som hände ner från ett hus, ni vet som nån stags dekoration, den va alltså inte riktig. Jag säger att vi inte kan stanna för tomten är inte på riktig och han har hängt upp och ner på huskanten i 4 dagar nu och vi har bråtom till skolan. Ännu en gång får jag hör att jag är sooo mean ...
haha 2 minuter senare efter en dramatisk bilåkning är vi äntligen på skolan.
Jag säger som jag vanligt brukar säga ; have a great day my babes and DONT FORGET... I LOOOOOVE U.
Brukar då få ett svar på svenska tillbaka; Vi älskar dig med ( sen SLÄNGER de igen dörren ) haha men idag sa min lille kille ist... ; You`r not leaving for sweden yet are you??? cause if you are I need to come and give you a BIG HUG AND KISS and then I will be late for my class ... Jag ; oh no babe Im not leaving for sweden yet, remember its 4 weeks left and I promise you I will let you know before I leave. J: Ohh okay good, I just want to be shore. Okay byyyye sister love you see you later.
Snacka om att barn har en förmåga att svänga i humöret. För 3 min sen va jag den elakaste häxan på jorden sen helt plötsligt så va jag omtyckt igen, precis som inget hade hänt i bilen. Haha.
Å de där med att hålla koll på dagarna och hur långt tid de ör kvar är svårt för dem haha. Jag vet inte hur många ggr de frågat när jag måste åka hem... haha.
Efter denna dramatiska bilresa åkte jag till min frisör och fixade min utväxt vilket va mycket behövligt. Ni ska få se förre och efter bilder så kommer ni förstår. Kommer sakna min frisör, hon är så bra. Hon tog $55 för att göra blonda slingor i hela håret, vilket är typ inte ens 400 kr !! värt !! Nu ska jag ta mig en dusch sen ikväll ska jag Venisse och Svenja på bio, vi ska se " new years eve. Ska bli kul :) Puss på er ha en bra Fredags kväll !!

LOVE J.M.A




Thank you

Tack så HEMSKT mycket för alla gratulationer! Imorse vaknade jag av att mamma å hela släkten sjöng för mig ! Så gulligt! Samtidigt ringer pappa som just nu är på jobb i Amsterdam och anna jonte från Thailand! Tack alla fina. Sen kom mina små killar och gav mig världens största kram och sjöng så fint. Fick massa fina packet och massa fuab saker från Sverige. Sist men inte minst, en galen tjej dag med mina bästa brudar , anna Julia och Ida! Fyfan brudar ni är bäst! Längtar tills vi alla är ihop igen<3

Senare åkte vi alla till clubhuset och käkade en lyxig brunch, super gott. Efter de blve det tårta hemma och massa mys. Puss på världens bästa dag ! Tack återigen<3


Om 36 dagar är jag på svensk mark.
Om 3 veckor kommer nya au pairen. GALET GALET GALET.

Puss på er hoppas nu haft en under ar andra advent.


Fick denna fina tröja från mamma i Sverige ! I love it och jag kan bu iaf stå för alla mina USA tröjor. DE NI ;)


Fossil

Glömde visa er min nya klocka oxå.


I thought I saw a sign' Somewere bewteen the lines Or maybe it's me, maybe I only see what I want

Hej på er. Hoppas ni mår bra... Själv mår jag sisådär... usch jag börjar nu dag för dag påminnas att jag ska åka hem snart. Att lämna ett helt år här, att lämna MIN barn, att lämna mitt hus MIN VÄNNER här... fast jag längtat hem och saknat precis ALLT hemma i Sverige så svider det att veta att jag inte kommer få se mina barn varje dag. Det finns dagar som jag bara vill lämna ALLT och bara dra men de skulle jag aldrig göra för jag älskar dom mer än allt. Jag ser dem 24/7, jag hör varje dag: We love you Johanna and you`r always gone be our sister.
Det värmer så för det som de säger är så äkta. Barn är underbara, jag vill ha barn när jag blir stor. Åh jag ska ge dem ALL kärlek jag någonsin kan precis som min mamma och pappa har gjort till mig. Jag ska göra ALLT för dem, jag ska göra allt och mer. Gud snälla gör så att jag kan få barn. Tänk om man inte kan få barn? Då skulle mitt liv krossas... usch va hemskt. Det är nog en av mina största önskan i livet, att få barn.

Nu sitter jag framför tvn och har precis lagt ungarna, lyssnar på GOOD FOR YOU en låt från friends with benefits. Åh vad jag ÄLSKAR den filmen och Justin muuummmmmms. Idag julpysslade vi hela huset, granen är uppe, julmusiken är på i hela huset och det är sån julstäming, nu saknas bara snön.Imorgon är det min födelsedag, SHIT imr är jag 20 år. Eller faktiskt NU är jag 20 år om jag hade vart i sverige. Hmmm vad tiden går fort. Imorgon ska vi fira mig genom att ha en middag med vänner och släkten över, åh det ska bli så kul. På dagen ska jag och barnen åka iväg och göra en SECRET hehe.
Shit jag kan inte förstå att snart 1 år har gått... det är helt sjuk. jag blir nästan tårögd... Visst det har oxå känns som att tiden gått långsamt eftersom jag inte sett mina vänner och släkten och inte VART hemma men samtidigt så har tiden verkligen runnit iväg. Shit jag har hunnit upplevt och gjort så mycket. GALET. Jag har lärt mig saker som jag aldrig skulle gjort hemma. Jag har upplevt saker som jag aldrig skulle upplevt hemma. Jag har lä'rt mig så mycket om mig själv, jag har gjort så mcyket jag aldrig ens trodde jag kunde. Jag har klarat ett år i USA som jag om jag ska vara helt ärlig INTE trodde jag skulle klara. Jag kan kanske inte säga att detta år va som ett dröm år men absolut ett år som jag ALDRIG kommer glömma, ALDRIG NÅGONSIN. Ångrar INTE EN SEKUND att jag gjorde denna resa. INTE EN SEKUND. Det är så många fina människor jag har runt om kring mig som har gjort detta möjligt, bla min föreldrar. Jag kommer aldrig kunna tack er för allt stöd och kärlek. Min vänner, min släkt ALLA.
Jag har fått en familj här i USA, en släkt och vänner för livet. Vad hade jag vart och gjort om jag inte hade vart i USA. Så tänker jag ofta... men jag tror på ödet. Jag lovar att allt har en mening. Ibland är det kanske svårt att tänka så när folk dör osv men jag tror ändå på ödet, allt har en anlednig. Jag är helt säker. VARFÖR är jag här isf ?!?! Jo för att jag behövde de för min skull, för mig. Jag behövde denna resa. Jag har lärt mig saker om mig själv som jag aldrig trodde jag kunde lära mig. Svårt att förklara för just nu är det sååå mycket i mitt huvud. Jag tänker så otroligt mycket, hela tiden. Men just nu är det fullt upp i mitt huvud. Hur kommer det bli att säga hejdå till L och J ? Hur kommer jag reagera ?!?! usch det kommer bli hemskt... jag vet att jag kommer se dem igen men inte 24/7 som jag gjort nu.... jag kommmer inte få se dem le varje dag, säga alla fina ord, ge mig så mycket kärlek, ge mig så mycket energi och TA mycket energi från mig ( haha) men de gör INGENTING. . Jaa herregud mina vänner.
Gå in och lyssna på denna länk " Good to you" SJUKT BRA. http://www.youtube.com/watch?v=4gk4qoP7GIE&feature=related Här kommer lite bilder från senaste shoppingen och lite annat.




J:s birthday cake .



Lite skor som jag köpt under året.



Min lilla gaderob.



Köpte en till resväska för jag kommer ALDRIG få plats med alla saker i 2 väskor. hehe
Ser ni hur stor den är jämfört med mig haha. Den största väskan på hela TJMAXX



En till Ralp lauren tröja :)



En party kläning från 4ever21







Världens mysigaste cardigan från 4ever21. Älskar denna, den är så varm och skön



En BH från target


Barnens julgran. Våran stor julgran får ni se någion annan dag nu ska jag käka.


PUSS på er, saknar er och om 38 dagar är jag på Svensk mark igen .


LOVE J.M.A


Andra sidan jorden

Har nig aldrig mått så bra som idag, skulle precis stänga av datorn och gp och lägga mig men så plötsligt ringer anna <3 våran vänskap går inte att förklara. De går verkligen inte. Okay jag ska försöka , okay om jag säger så här: en vän som ALDrig skulle svika mig, ärlig ( på ett OTROLIGT bra sätt) finns ALLTID där å då menar jag verkligen ALLTID, en vän jag aldrig har skrattat så mkt med , hon får mig att känna mig värdefull och för PRECIS den jag är, en vän som ger så sjukt mycket energi och kärlek. Aaa jag kan fortsätta om ni vill , sjulle kunna skriva 10000 miljader ord om henne men det känns som att det viktigaste är att vi, jag och anna, vet de i våra hjärtan.


Nu HURRNI nu är det inte långt kvar tills hemfärd, dryga 5 veckor sen är man på svensk mark igen efter 1 år med nya erfarenheter och äventyr i USA. Känns svårt att förklara när folk frågar : HUR KÄNNS DET ATT KOMMA HEM JOHANNA ?!?! eh Aaaaa de känns ..... Sjukt. Kan inte fatta, tiden har gått så sjukt fort men samtidigt så sjukt långsamt, svarar jag.

Jag och anna konstaterade i Skype nyss att vi saknar saker som att tex gå till ica, sitta framför Tvn med familjen och att bara göra ingenting.
Vi sa oxå de att vara att göra ingenting kommer man uppskatta så otroligt mycket, och sin familj ojojo jag kan säga att ÅK IVÄG OCH RES, VA BORTA FRÅN ERA nära och kära så förstår ni vad jag menar. Ojoj en sjuk känsla.

Idag köpte jag iaf en till resväska för jag måste ha med mig 2 väskor hem plus 1 STOrt handbagage heheh aa jag vet . Började nästan stor böla när jag skulle prov packa förra helgen FYFAN säger jag bara, HUR ska jag få med allt hem. Så iaf så köpte jag en rosa väska , största väskan på hela TJMAX haha. Men men rea va de, från 170 - 60 dollar INTE Dålig va ;))
På tala om TJMAX , de måste ju va den bästa affär Gud uppfunnit.

Gick in på min mejl nyss och fick en påminnelse av au apir America att jag fyller 20 på söndag. TACK för de ;)

Puss på er mina kära, i helgen kommer de massa bilder på senaste månaderna. Nu ska jag sova, college at 8 am tmrw. Gnatti


J.M.A


Juste haha hittade världens roligaste app, haha kolla in denna bild hahahahahahahahaha


RSS 2.0