HEMMA

Ja mina vänner, som vanlig dålig uppdatering MEN denna gång har jag en andledning. Jag HAR KOMMIT HEM och allt är bara så underbart. Detta kommer nog troligtviss bli mitt sista inlägg. Jag är så tacksam för alla er mina fina läsare som följt mig och alla ni som stöttat mig under denna resa. Jag klarade ett år och nu är jag hemma igen och allt känns som vanligt. Allt känns precis som när jag lämnade de. Så underbart. Mötte upp mamma antis jonte hampus och Gabbi på arlanda sedan åkte vi vidare mot Örebro och mot stan för att överaska min pappa på kontoret. När jag kom HEM slängde jag mig snabbt in i duschen sen efter en stund knackade mamma på och ville att jag skulle öppna.. jag fattade inte varför men jag gick ut i handduk och där stog ANNA ..... fyfan det va den SISTA personen jag trodde jag skulle få se för Anna har rest runt i Thailand och skulle kommit hem den 14 februari men de ändrade hon på och kom hem och överaskade mig. SHIT om ni har mig på facebook så kan ni se filmen... OMG jag trodde jag skulle svimma av. Jag blev så glad att jag skrek. Du är bäst <3 Dessa dagar har vart så upptagna och jag har knappt vart hemma någonting. Denna vecka hoppas jag blir lugnare. Har inte så många planer förutom att jag ska njuta och söka jobb haha. TUSEN miljade tack till alla er som läst min blogg och stöttat mig under denna resa. PUSS på er och ta hand om er. Är det några au pairer där ute eller om ni har frågor så är ni så välkomna att mejla mig på [email protected] Love JMA

Dagen är här.

Okay nu sitter jag och väntar på mitt flyg som ska ta mig till Washington DC sen vidare mot Frankfurt och sedan SVERIGE. jag klarade mig igenom security och flörtade till mig 4 kg övervikt gratis nu är det bara att pusta ut ! Kan fortfarande inte förstå att det gått ett år. Efter ett inte så roligt avslut tar jag nu ett andetag och kan inte vänta tills jag är i Sverige !!! Älskar er alla och uppskattar mina vänner som hängt med mig och brytt sig om mig under detta år, älskar er så obeskrivligt. Nu har jag 2 långa dagar framför mig med flygresor men jag är SÅ redo för Sverige !!


Tack och hejdå USA och HEJ SVERIGE !!!! puss på er


365 dagar...

Ja mina kära vänner, idag har jag vart i USA i 365 dagar.
Kan inte förstå att jag imrgon sitter på planet hem till Sverige. Går inte att förklara känslan. Jag har fjärliar i magen 24/7 men samtidgt tårar i ögonen för att lämna visa personer.
Jag har sovit så dålig de sista nätterna för jag är så nervös, vill intesäga HEJDÅ och är nervös för att komma hem, men det ska bli UNDERBART. Sitter just nu ny duschad, framför mig står det 2 PROPP FULLA resväskor, 2 handbagae och en dator... ojojo hur ska detta gå...
Tack för att ni följt min blogg under min resa och tack för era fina komentarer. Jag vet att jag kanske iunte vart den bästa bloggerskan men har iaf gjort mitt bästa. Jag har haft ett underbart år och skulle kunna skriva en bok om allt jag vart med om och lärt mig.
Imorgon kl 2.35 sätter jag mig på planet mot SVERIGE. Kommer bli magiskt. ÄLSKAR ER ALLA pusss på er .
PUSS på er, bye bye USA tack för ett underbart år , HEJSAN SVEJSAN SVERIGE !!!

Pirr i magen

Nu om 2 timmar är det 4 dagar kvar ... Känns så obeskrivligt .... Känslan är oslagbar !! Men det är samtidigt jobbigt, tror mina barn nu har insett att jag ska åka. Idag i bilen sa L till mig , Johanna jag vill inte att du åker hem för jag kommer saknar dig för mycket ! Jag blev helt rörd för han är så ärlig... Satt med tårar i ögonen hela vägen hem ... Plutten <3 tackar gudarna för Skype ! Innan jag åkte hit tänkte jag aldrig på att det skulle bli lika jobbigt att lämna Sverige som att lämna USA ! Detta är så mycket mer än ett jobb, mina barn har gett mig så mycket kärlek och så må ga fina minnen som alltid kommer finnas med mig !

Vet inte hur jag ska kunna tacka min värd familj och barnen för detta år ! Och barnens farmor som nu mera är min farmor med ... SHIT jag kommer sakna dem så sjukt mkt ! De betyder så mycket för mig, speciellt farmorn, hon är precis som min farmor i himlen <3 ne nu rinner tårarna, bäst att jag slutar.

Nu ska jag sova, imorgon ska jag äntligen få va med pau och gymma !!


Puss på er , det är med pirr i magen jag säger VI SES OM 4 dagar


Idag va jag och M på giant Eagle och gjorde sista shoppingen och sen åkte vi iväg och gjorde naglarna :)


7 dagar...

Ja de stämmer. 7 dagar kvar i detta underbara land... Känns.... nee jag vet inte... känns overkligt, ofattbart och självklart UNDERBART att få komma hem och se mina vänner och familj och självklart DIG Sverige.
Skypade med Carro idag, en underbar vän DU ÄR SAKNAD. Vi pratade hur länge som helst och sen precis innan vi la på sa hon ; Vi ses nästa vecka... Det pirrade till i hela magen.. precis så där som när man är kär.
Vi har nu börjat planera vad vi ska göra den helgen jag kommer hem osv. Kommer bli grymt.
Mina nya au pair har nu anlänt och allting känns sjukt bra. Hon är guld med barnen och jag önskar jag hade stannat längre med henne. Det hade vart så sjukt kul att vara 2 au pairer i ett hus ( om man går bra ihop såklart).
Visar henne just nu runt överallt och jag gjorde idag min sista shopping och ska imorgon stänga av mitt amerikanska konto.. snyft.. Allting känns så kontsigt. Folk kommer till mig och säger; Ja Johanna nu är de väl dags att säga hejdå då. osv... Jag ba ; NEEEEEEEEEJ jag vill inte.... Tycker absolut inte om att säga hejdå... värsta som finns. Hellre rymmer jag nästan iväg och skickar ett hejdå sms ist haha. Jag blir alltid så ledsen och rörd när jag säger hejdå... Jag vet att jag kommer se mina barn med familj igen men ändå så känns det tungt.. Då vill jag inte ens tänka på när jag kommer säga hejdå till Pau ( min bästa kompis/syster) Ja ni kanske tycker jag borde vara ÖVERLYKCLIG av att få komma hem och tro mig de är jag oxå men samtidgt är det jobbigt att lämna mitt liv här, mina vänner och min andra familj.
Kan inte förstå att det är 2012 redan. Jag tycker tiden har gått så fort men SÅ mycket jag hunnit med under detta år och så mycket jag lärt mig, om mig själv och om andra, lärt mig av mina misstag och andras, lärt mig hur jag fungerar , lärt mig att bli självständig och framför allt lärt mig vem jag är som person. Under detta år har jag som ni kanske vet rest runt i USA och sett mycket vilket jag ville innan jag åkte hit och så blev det.
Jag började min först resa till min bästa Johanna i Dallas/ texas. I Mars åkte jag med min värd familj till Florida, Napels och hälsade även på min moster i Jupiter island / west palm beach. Sedan blev det en weekend till The big appel/ NEW YORK CITY, en oförglömlig resa. Älskar N.Y.C, vem gör inte de lixom ?!?! Under sommaren åkte jag och min värd familj till Chicago/illinois och veckan efter det åkte jag och Johanna till L.A och sen DALLAS/TEXAS igen, också en oförglömlig resa. I oktober va familjen här och då åkte vi till Pennsylvania och Canada för att se Niagara falls vilket va magiskt. Helgen efter det åkte jag och min galna kompis Pau till Pittsburg/ Pennsylvania för att spendera en weekend där. Alla dessa resor har vart så lyckade och jag kommer alltid komma ihåg dem med ett leende.
Här kommer någr bilder från mitt år och alla resor.
Dallas
Bästa du <3
Florida
<3
Johanna och Evelinn i NEW YORK.
Times square
Röda trappan.
Chicago.
L.A.. Santa Monica beach
Underbar resa.
Johanna 21 år i Dallas. De firade vi med en svensk jordgubbs tårta.
Har aldrig NÅGONSIN vart med om en sån vidigt varm värme i Dallas.. jag skojar inte men de va FÖÖÖÖÖR varmt.
Familjen och bästis Anna kom och hälsade på i Oktober... det bästa som NÅGONSIN hänt mig.
För mycket shopping heheh
Pittsburgh :)
Nu ska jag sova mina vänner... de sista 7 nätterna ...
God natt på er. Det är med pirr i magen jag säger ; VI SES SNART :D

Gott nytt år !

TACK 2011 för allt du erbjöd och tack USA för ett underbart år. 2012 du har vart efterlängtad och du är så välkommen hit :)

Nu är det 9 sista dagar kvar i USA ... Ofattbart.

Hoppas eran kväll va magiskt !


Puss och kram


RSS 2.0